Apps de Google para el trabajo a distancia

Apps de Google para el trabajo a distancia

20h | Bonificable | En línea | Precio: 85€ | 

El treball a distància ha vingut per quedar-se, per això és important fer un pas endavant i començar a dominar les apps de Google que ens ajudaran a trencar barreres i a fer que la distància no sigui cap impediment.

En aquest curs de 20 hores s’aborden, de manera senzilla però no per això menys rigorosa, les aplicacions del núvol creades per Google, inclosa la seva plataforma Classroom, dissenyada perquè els docents puguin dur a terme el treball a distància amb els seus educands.

Els continguts del curs es distribuiran en seccions dins de la plataforma Moodle, en cadascuna de les quals es disposarà de textos i tasques. Els treballs s’han de realitzar amb les eines de Google, per la qual cosa la plataforma Moodle s’utilitzarà únicament per donar estructura al curs i per al seguiment de les tasques i activitats.

En finalitzar el curs els alumnes rebran un certificat de realització del mateix. Els alumnes que siguin docents de Catalunya podran descarregar-se el certificat des de la intranet de l'XTEC. La resta d'alumnes rebran un certificat emès per l'Associació Graó per a la Formació.

EnrereINSCRIURE
Caption text here
Darrera modificació: dijous, 25 de febrer 2021, 22:01