Organización y planificación de un curso de educación a distancia. Diseño Instruccional.

Organización y planificación de un curso de educación a distancia. Diseño Instruccional.

20h | Reconegut pel Dep. d'Educació | Bonificable | Precio: 75€ | 

El treball a distància ha vingut per quedar-se, per això és important fer un pas endavant i aprofundir en aquest concepte. Això ens permetrà trencar barreres i fer que la distància no sigui cap impediment.

Aquest curs de 20 hores comença amb una breu revisió i una ressenya de quins són els paràmetres i la forma de treball de l’educació a distància i com es distingeix de l’educació presencial, així com la diferència entre ensenyar i aprendre, fent èmfasi en les estratègies i metodologies propícies per fomentar l’aprenentatge i situar l’estudiant en el centre del procés educatiu.

Es fa també un recorregut pels principals corrents pedagògics més recents i els tipus de docència, i com s’han aplicat segons cada context. Es fa una revisió sobre l’aprenentatge basat en projectes (ABP) i la ludificació com a estratègies atractives per a l’ensenyament-aprenentatge i finalment es guia el professorat per dur a terme una planificació de les seves sessions formatives.

El disseny instruccional d’aquest curs s’ha plantejat per fer recórrer i experimentar als mateixos docents diferents estratègies i metodologies d’ensenyament.

En finalitzar el curs els alumnes rebran un certificat de realització del mateix. Els alumnes que siguin docents de Catalunya podran descarregar-se el certificat des de la intranet de l'XTEC. La resta d'alumnes rebran un certificat emès per l'Associació Graó per a la Formació.

EnrereINSCRIURE
Caption text here
Darrera modificació: dijous, 25 de febrer 2021, 22:03