Prevenir desde el centro

Prevenir desde el centro

15h | Reconegut pel Dep. d'Educació | Bonificable | Precio: 50€ | 

Amb l'arribada de l'adolescència, la prevenció de les drogodependències adquireix un tint cada vegada més específic, en la mesura que requereix analitzar els motius pels quals alguns adolescents s'interessen per les drogues. Aquest curs se’n parla, analitzant els programes de promoció de salut des del centre, però també des de la mirada del paper de les famílies i els recursos comunitaris, recollint a més diversos materials i bones pràctiques sobre el tema.


El curs consta d'una infografia de base, així com d'una sèrie de lectures i recursos per a la seva comprensió. Per al seu desenvolupament, es plantegen diverses activitats interactives sobre el material (autocorrectives) i una activitat per lliurar (avaluable), que també podreu compartir amb els/les vostres companys/es.

En finalitzar el curs els alumnes rebran un certificat de realització del mateix. Els alumnes que siguin docents de Catalunya podran descarregar-se el certificat des de la intranet de l'XTEC. La resta d'alumnes rebran un certificat emès per l'Associació Graó per a la Formació.

EnrereINSCRIURE
Darrera modificació: dijous, 25 de febrer 2021, 22:39